Waarom hebben we je telefoonnummer nodig?

We gebruiken je telefoonnummer om de antwoorden en testresultaten op te slaan in ons systeem, zodat je niet nogmaals dezelfde antwoorden hoeft te geven tijdens de beveiligingsstudie.

Door op versturen te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens te gebruiken om aan de loterij deel te nemen en geef ik eveneens toestemming om mij telefonisch/per sms te benaderen, zodat we je een gratis en vrijblijvende beveiligingsstudie kunnen aanbieden.

Je hebt het recht om je op elk moment uit te schrijven bij ons met je telefoonnummer door contact op te nemen via: marketing@verisure.nl.

Securitas Direct BV gebruikt de persoonlijke data, in dit geval het telefoonnummer, van de deelnemers om deprijzen uit te delen. We behandelen je persoonlijke gegevens zoals beschreven in onze privacy voorwaarden waar je ook je andere rechten kunt lezen.

Deelname en spelvoorwaarden Verisure Alarmdiensten

Uitsluitend de 5000e deelnemer is winnaar

Per ‘loterij’ ook wel ‘cashback’ ook wel ‘campagne’ wordt per 5000 deelnemers één winnaar aangewezen, namelijk telkens uitsluitend de 5000e deelnemer aan de campagne., hierna: “winnaar” . De nieuwe telling in de campagne begint weer te lopen als een winnaar is aangewezen.

*De campagne stopt (voorlopig) indien 120 huishoudens hebben gewonnen.

Deelname, campagne en trekking

Deelnemer doet mee aan de loterij door diens gegevens in te vullen in deze campagne.

Prijs – één jaar Verisure alarmdiensten

Aan de winnaar wordt de Verisure alarmdiensten, inclusief het Verisure alarmsysteem, voor één jaar lang kosteloos aangeboden. Je betaalt dan gedurende dat jaar geen maandelijkse kosten en evenmin de installatie-en montage kosten van het alarm.  De samenstelling van het aan de diensten inherente systeem, hangt af van de grootte van de woning van de winnaar alsook andere omstandigheden (hierna: “pakket”).  De economische waarde van de diensten voor één jaar is maximaal EUR 2.000,-. In het geval je extra componenten zou willen toevoegen die niet in het pakket zitten, is dat onder voorwaarden waarbij geldt dat de alsdan geldende tarieven en voorwaarden toepasselijk zijn.

Na het verstrijken van het voormelde jaar, wordt aan de winnaar de mogelijkheid geboden om de diensten voort te zetten, tegen betaling door deze van de maandelijkse kosten voor de diensten. Indien je dus na de ‘gewonnen’ 12 maanden gebruik wil blijven maken van onze alarmdiensten, dan is dat mogelijk tegen de geldende tarieven en voorwaarden, zoals vermeld in je contract dat met je zal worden ondertekend (maar in welk verband je dus het eerste jaar niets betaalt). Mocht je na de eerste 12 maanden geen gebruik meer willen maken van onze alarmdiensten, komen wij langs om het alarmsysteem te de-installeren. Uiteraard geschiedt dit kosteloos.

Als winnaar ga je ermee akkoord dat je ons op regelmatige basis feedback geeft over ons alarmsysteem en onze service, dat we bij jou thuis langs mogen komen om video’s en/of foto’s te maken van jou en het alarmsysteem, en dat die mogen worden gebruikt voor Verisure (commerciële) doeleinden in de twee jaar na het maken van de video’s en/of foto’s. Deelnemers die zijn geselecteerd maar niet willen dat Verisure hun foto’s en/of video’s gebruikt, wordt de prijs niet aangeboden.

Benaderen deelnemers en winnaar, vervallen van de prijs

Alle deelnemers worden persoonlijk telefonisch benaderd, en mocht je niet als de winnaar worden geselecteerd, dan bieden we je een korting aan op de installatie- en montagekosten van het alarmsysteem dat inherent is aan onze alarmdiensten. Deelname aan de loterij is geheel kosteloos en de aanschaf van een product of dienst is niet noodzakelijk. De prijs kan niet worden omgezet in geld of andere prijzen.

Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert – de winnaar wordt gebeld (maximaal 10 pogingen), waarbij zo mogelijk – maar dat hoeft niet – een voicemail wordt ingesproken of een sms wordt verzonden -. Dan wel om andere redenen de prijs niet in ontvangst genomen kan worden, vervalt de prijs voor die betreffende winnaar en wordt door Verisure (telkens) de eerstvolgende (de 5001e, 5002e, 5003e, etc) deelnemer aangeboden.

Uitgesloten van deze loterij en slechts eenmalige deelname

Huidige klanten en werknemers van Securitas Direct B.V. alsook de aan haar gelieerde vennootschappen zijn uitgesloten van deelname aan deze loterij.

Je mag eenmalig meedoen aan de loterij. In het geval dat je vaker meedoet, geldt de eerste aanmelding als jouw deelname. Per huishouden mag één persoon deelnemen.

De minimale leeftijd van een deelnemer moet 18 jaar zijn.

De aanbieder van deze ‘loterij’ is Securitas Direct B.V. tevens handelend onder de naam Verisure, feitelijk kantoorhoudende te Amsterdam, Burgemeester Stramanweg 108 F, 1101 AA Amsterdam.