De componenten Stel je alarmsysteem zelf samen

Elk huis is anders, elke behoefte verschilt. Kies de beveiliging die jij wilt. Je kan je woning uitgebreid beveiligen met camera’s, rookgordijnen, schoksensoren en watermelders bijvoorbeeld. Ervaren beveiligingsexperts helpen je bij het bepalen wat het beste voor jouw wensen is.

Gegarandeerde bescherming in- en rondom jouw huis

De aangesloten alarmsystemen zorgen ervoor dat de veiligheid van jou en je dierbaren, in en rondom je huis, gewaarborgd wordt. Alle huisalarmen staan direct in verbinding met een meldkamer. Op deze manier kunnen wij een 24 uur per dag, zeven dagen per week bescherming aanbieden.

Elke calamiteit of noodsituatie zal opgepakt worden door een zeer vaardige alarmcentrale-operator in een gemiddelde tijd van 29 seconden. De meldkamers staan 24 uur per dag, elke dag van het jaar paraat om de beste veiligheidsprotocollen bij elke situatie toe te passen. Indien nodig wordt er een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis gestuurd.

Onze beveiligingspartners zijn de beste partners om jouw huis te beschermen bij een noodsituatie: als een overvaller je huis betreedt, als er een ongeluk binnen plaatsvindt, als een bewoner urgente medische zorg nodig heeft, etc. Bescherm jouw familie met de veiligste huisbeveiliging.

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.