Waarom wij het beste kunnen bieden

Onze beveiligingspartners bieden de beste security voor uw huis dankzij de high-tech apparatuur, een 24-uursservice en de professionele ondersteuning van onze beveiligingsexperts.

Gegarandeerde bescherming in- en rondom uw huis

De aangesloten alarmsystemen zorgen ervoor dat de veiligheid van u en uw dierbaren, in en rondom uw huis, gewaarborgd wordt. Alle huisalarmen staan direct in verbinding met een meldkamer. Op deze manier kunnen wij een 24 uur per dag, zeven dagen per week bescherming aanbieden.

Elke calamiteit of noodsituatie zal opgepakt worden door een zeer vaardige alarmcentrale-operator in een gemiddelde tijd van 29 seconden. De meldkamers staan 24 uur per dag, elke dag van het jaar paraat om de beste veiligheidsprotocollen bij elke situatie toe te passen. Indien nodig wordt er een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar uw huis gestuurd.

Onze beveiligingspartners zijn de beste partners om uw huis te beschermen bij een noodsituatie: als een overvaller u huis betreedt, als er een ongeluk binnen plaatsvindt, als een bewoner urgente medische zorg nodig heeft, etc. Bescherm uw familie met de veiligste huisbeveiliging.

Een geavanceerd systeem voor thuis

Al meer dan duizenden gezinnen leven veiliger dankzij ons huisalarmsysteem. Flats, appartement of vrijstaande huizen, onze beveiligingspartner biedt alarmsystemen voor elk huis, wat zich aanpast naar de behoeften van elk huishouden om de detectie van indringers te garanderen.

Elk huis is anders en vereist daarom op maat gemaakte oplossingen om bescherming tegen inbraak en andere bedreigingen te garanderen. Vraag nu direct een gratis beveiligingsstudie aan en een van onze partners zal uw huis analyseren om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van het huis, zowel binnen als buiten, dekt. Een alarmsysteem kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos.

Enkel erkende alarmsystemen

Wij bieden een erkende garantie voor alle producten en deze voldoen aan de nodige voorschriften om een melding direct aan de politie, brandweer of ambulance door te geven. Hierdoor reageren de operators op de meldkamer op alarm in een gemiddelde tijd van 29 seconden en wordt bij iedere alarmmelding een verificatie gemaakt om een vals alarm uit te sluiten.

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.