Het Controlepaneel

Het controlepaneel is de essentiële link tussen alle componenten. Hij beheert de verbinding met de meldkamer door middel van een simkaart en internet. Deze staan dan ook direct in contact met alle componenten en mocht er geen internet of stroomuitval zijn, zorgt het systeem dat er alsnog gecommuniceerd kan worden met de meldkamer.

Aangesloten op stroom en inclusief batterij
Zowel tijdens een internetstoring als een stroomstoring blijft het controlepaneel werken. Dit komt doordat de stroomtoevoer wordt overgenomen door de batterij. Doorgaans gaat de accu 24 uur mee.

Onverstoorbaar
Het controlepaneel wordt aangesloten op het vaste internet, maar werkt tevens ook nog met een versleutelde simkaart, zodat hij altijd verbonden kan blijven met de meldkamer.

Volledig alarmsysteem op maat
Het systeem is eenvoudig te installeren, mede doordat deze draadloos is. Met dit alarmsysteem geniet u van een volledig veilig gevoel voor u en uw omgeving. Het biedt 24/7 bescherming tegen inbraak, brand en andere noodgevallen. Dit komt doordat er een meldkamer aanwezig is die secuur te werk gaat bij een melding. Voor ieder woontype en individuele behoeftes wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld. Het maakt niet uit in wat voor type woning u woont of wat voor bedrijf u runt, onze partners bieden voor iedereen een aangepast systeem. De mogelijkheden willen weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.