De Shocksensor

De Shocksensor is een speciale tool die geïnstalleerd kan worden op iedere soort toegang van een pand, zoals deuren, ramen of etalages. Ze activeren een alarmmelding als een van deze beschermde toegangspunten wordt opengemaakt of gemanipuleerd. De Shocksensor kan ongewenste bezoekers detecteren, al voordat deze binnen zijn.

Werking Shocksensor
De Shocksensor wordt snel en gemakkelijk geïnstalleerd en bestaat uit twee delen. Deel een wordt geplaatst in het kozijn van een deur of raam en deel twee op de deur of het raam zelf. Er wordt als het ware een magnetisch veld gevormd tussen de twee delen. Indien dat veld verstoord wordt door de scheiding of vibraties van beide onderdelen, wordt het alarm geactiveerd om te waarschuwen voor een mogelijke inbraak.

Er wordt gereageerd in een gemiddelde tijd van slechts 29 seconden indien er een alarmmelding plaatsvindt en wanneer er geconstateerd wordt dat het om een poging tot inbraak gaat, worden de beveiligingsprotocollen geactiveerd en waarschuwen de operators de politie en een surveillant. Dankzij dit component en efficiënte beveiligingsprotocollen worden valse meldingen gereduceerd en wordt inbraakdetectie verbeterd met 17%.

Cruciaal aspect van de beveiliging
Het manipuleren van sloten of het intikken van glas zijn de meest voorkomende methodes voor inbraak. De meeste inbrekers beginnen hun inbraak bij de achterdeur, maar liefst 57% komt binnen via een raam. Om deze redenen is het cruciaal om deze toegangspunten te beveiligen en een detector te plaatsen die niet alleen het openen waarneemt, maar ook de klappen en vibraties die de inbrekers maken wanneer ze proberen binnen te komen.

Ontvang tot 40% korting door onderstaande vragen te beantwoorden

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.