De Intercom

Uw verbinding met de meldkamer
Is er een inbreker in huis? Als uw beveiligingssysteem alarm slaat, controleren de operators in de nood- en servicecentrum onmiddellijk of er daadwerkelijk iets aan de hand is in uw huis. De Intercom maakt zeer korte reactietijden mogelijk voor onderlinge communicatie tussen u en de operator.

Audio-aansluiting van uw alarmsysteem
De eerste stap: nadat het alarmsysteem een mogelijke inbraak heeft geregistreerd, maakt het een verbinding met de alarmcentrale. De operators luisteren naar de situatie die zich afspeelt en proberen, indien mogelijk, meteen de inbrekers aan te spreken. Deze benadering schrikt indringers vaak af.

De noodfunctie
De Intercom van de alarmsystemen kan meer dan alleen luisteren in het geval van een alarm: het is een van uw snelste verbindingen als u een medisch noodgeval heeft of hulp nodig hebt. Gebruik de SOS-functie om contact op te nemen met het nood- en servicecentrum – en de politie of hulpdiensten zullen gewaarschuwd worden.

Ontvang tot 40% korting door onderstaande vragen te beantwoorden

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.