De Fotodetector

Elke beweging in kaart gebracht
De bewegingsmelder is een belangrijk onderdeel van het alarmsysteem, deze registreert namelijk iedere beweging binnen uw woning of bedrijf. Door middel van de infrarood sensor kunnen inbrekers gelokaliseerd worden. Deze werkt uiteraard wanneer het alarm geactiveerd is. Bij een niet normale activiteit of beweging geeft de sensor een melding en neemt het een aantal foto’s die worden verstuurd naar de meldkamer Deze gespecialiseerde operators in de meldkamer zijn verantwoordelijk voor het beantwoorden van alarmmeldingen binnen een tijd van van maar 29 seconden. Zij controleren de melding door middel van huidige wetgeving en vastgelegde procedures om het beveilgingsprotocol te starten.

Beeldverificatie
Beeldverificatie is de effectieve en betrouwbare manier om inbraken te bevestigen. De fotodetectoren zijn dus een garantie voor beveiliging. Mocht er een inbreker uw huis binnenkomen, wordt hij gefotografeerd en kan de politie snel op de hoogte worden gesteld door de meldkamer.

Zelfs in het donker werkt de fotodetector goed, dit komt doordat de camera beschikt over een flits die de kamer verlicht en op die manier ook de inbrekers afschrikt. De gezichtshoek en de reikwijdte van de camera zorgen ervoor dat bewegingssensoren naadloos volledige ruimtes vastleggen, waardoor het dus zeer belangrijke apparaten zijn voor de bescherming van ieder type woning of bedrijf. Verder kan het apparaat makkelijk geïnstalleerd worden en past zich aan iedere type woning of bedrijf aan. Door de draadloze en geïntegreerde batterijvoeding zijn er geen kabels of andere werkzaanheden nodig.

Meer dan inbraakmonitoring
De fotodector fotografeerd en detecteerd niet alleen de inbrekers, maar ook kunt u foto’s laten maken van de ruimte en verzenden naar de app op ieder moment van de dag. Zo kunt u altijd zien wat er in uw woning of bedrijf gebeurd. Hiervoor heeft u alleen internetverbinding en de app nodig, waarmee u foto’s en informatie kunt opvragen over ieder component die u heeft. Het is niet voor niets dat er al 2 miljoen mensen vertrouwen in dit alarmsysteem.

Ontvang tot 40% korting door onderstaande vragen te beantwoorden

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.