De Bewakingscamera

Buitencamera’s
Met een paar goed geplaatste buitencamera’s weet u binnen de kortste keren wat er rondom uw huis gebeurt. Het enige wat u hoeft te doen is de app openen en uw camera’s controleren.

Met de buitencamera’s kunt u simpel ingangen zoals deuren, kelders en ingangen in de gaten houden. Door middel van de App kunt u tijdens iedere gelegenheid zien wat er rondom uw huis gebeurt. Als het alarm getriggered wordt, worden er direct foto’s gemaakt en verzonden naar de meldkamer. De operators gaan de beelden na en schakelen, indien nodig, de politie, brandweer of ambulance in. De beelden die beveiligingspartners verzamelen met de buitencamera’s kunnen bijdragen om inbrekers te identificeren.

De Buitencamera’s zijn uitermate geschikt om grote ruimtes te filmen, dankzij de wijde gezichtshoek. De buitencameracamera’s kunnen goed tegen water of weersomstandigheden die kunnen hinderen. bovendien hebben de buitencamera’s nachtzicht, waardoor uw huis of bedrijf ook ‘s nachts of in het donker goed te zien is.

IP Camera’s
De IP-Camera is een bewakingscamera voor binnen met nachtzicht en een resolutie van 1080P. De IP Camera heeft alleen wifi en stroom nodig om alle beelden te filmen binnen uw woning.

Dankzij de wijde gezichtshoek kunnen de IP Camera’s hele ruimtes vastleggen, waardoor het een perfecte beveiligingscamera is voor het bewaken van zowel woningen als bedrijven. De IP-Camera’s zijn niet alleen ideaal voor monitoring, maar ook om potentiële inbrekers af te schrikken.

Politie liveview
Live View is een systeem wat het ervoor zorgt dat de alarmcentrale van de politie, via de alarmcentrale van onze beveiligingspartners, de kans krijgen om 1-op-1 mee te kijken bij een geverifieerd alarm. Op deze manier kan de politie sneller, gedetailleerder en effectiever anticperen op een misdaad.

Het kan een groot verschil voor de politie om te kunnen zien of de inbrekers nog in het pand zijn. Door de inzichten die Live View aan de politie te bieden heeft, kan de politie zijn eenheden beter aansturen.

Een ander voordeel is dat de inbraak wordt geverifieerd door de alarmcentrale van onze beveiligingspartners, met als gevolg dat de politie alleen in actie komt, wanneer dit echt nodig is.

Ontvang tot 40% korting door onderstaande vragen te beantwoorden

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.