De Videodeurbel

Arlo Essential Draadloze Video Deurbel

Om jou en jouw woning zo goed mogelijk te beschermen hebben wij ons alarmsysteem uitgebreid met de draadloze Arlo Video Deurbel. De video deurbel zorgt ervoor dat je altijd en van overal kan zien wie er voor de deur staat en met deze persoon kan communiceren. Dit komt door de ingebouwde microfoon die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt, ook als je niet thuis bent.

Als iemand aanbelt neemt de Arlo deurbel contact met je op door middel van een videocall, waardoor je op afstand precies kan zien wie er voor de deur staat. Kan je niet opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren een boodschap in te spreken die dan zal worden afgespeeld.

Ontvang tot 40% korting door onderstaande vragen te beantwoorden

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.