Waarom wij het beste kunnen bieden

Onze beveiligingspartners bieden de beste security voor uw huis dankzij de high-tech apparatuur, een 24-uursservice en de professionele ondersteuning van onze beveiligingsexperts.

Beveiliging en surveillance voor jouw bedrijf

Onze beveiligingspartners bieden maximale beveiliging, dankzij de beste technologie en decennia lange ervaring. De bedrijfsbeveiliging past zich aan de aspecten van elk bedrijf aan, ongeacht of het gaat om kantoren, bedrijfshallen of winkels. Eerst wordt er een uitgebreide beveiligingsanalyse uitgevoerd dat is afgestemd op uw onderneming. Dit wordt gedaan om een op maat gemaakte installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van uw bedrijf maximaal beveiligt. Het alarm kan al binnen een tijdsbestek van 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos. U kunt rekenen op de beste bescherming voor uw bedrijf!

Direct actie bij inbraak, diefstal of een ongeval

Wilt u bedrijfsschade en diefstal voorkomen? Kies voor de meest uitgebreide bedrijfsbeveiliging dat inbrekers meteen signaleert en uw bedrijf beschermt tegen diefstal.

Onze beveiligingspartners zorgen ervoor dat elke alarmoproep of nood-melding in uw bedrijfspand onmiddellijk wordt onderzocht en wanneer nodig de surveillant, politie, brandweer of ambulance moet worden ingeschakeld. Kies voor de meest betrouwbare bedrijfsbeveiliging en voorzie uw bedrijf, klanten en werknemers van optimale veiligheid.

De garantie van een perfect systeem

Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd vertrouwen op onze beveiligingspartners, die de beste oplossingen bieden om bedrijven te beschermen. Ongeacht of u nou een winkel of een kantoor heeft  onze partners bieden u de nodige bescherming.

Elk beveiligingssysteem is maatwerk, waarbij de Preventieborden, Trilsensoren en Detectoren tijdens de installatie op tactische wijze geplaatst worden. Alle toegangspunten en waardevolle objecten worden onder maximale beveiliging geplaatst. Hierdoor worden inbraken voorkomen, inbrekers gedetecteerd en noodzakelijke beveiligingsprotocollen tot in de perfectie uitgevoerd.

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.