Het Controlepaneel

Het controlepaneel is de essentiële link tussen alle componenten. Hij beheert de verbinding met de meldkamer door middel van een simkaart en internet. Deze staan dan ook direct in contact met alle componenten en mocht er geen internet of stroomuitval zijn, zorgt het systeem dat er alsnog gecommuniceerd kan worden met de meldkamer.

De Bewakingscamera

Buitencamera’s
Met een paar goed geplaatste buitencamera’s weet u binnen de kortste keren wat er rondom uw huis gebeurt. Het enige wat u hoeft te doen is de app openen en uw camera’s controleren.
IP Camera’s
De IP-Camera is een bewakingscamera voor binnen met nachtzicht en een resolutie van 1080P. De IP Camera heeft alleen wifi en stroom nodig om alle beelden te filmen binnen uw woning.
Politie liveview
Live View is een systeem wat het ervoor zorgt dat de alarmcentrale van de politie, via de alarmcentrale van onze beveiligingspartners, de kans krijgen om 1-op-1 mee te kijken bij een geverifieerd alarm.

De Trildetector

De Trillingsdetector is een speciale tool die geïnstalleerd kan worden op iedere soort toegang van een pand, zoals deuren, ramen of etalages. Ze activeren een alarmmelding als een van deze beschermde toegangspunten wordt opengemaakt of gemanipuleerd. De Trildetector kan ongewenste bezoekers detecteren, al voordat deze binnen zijn.

De Fotodetector

De bewegingsmelder is een belangrijk onderdeel van het alarmsysteem, deze registreert namelijk iedere beweging binnen uw woning of bedrijf. Door middel van de infrarood sensor kunnen inbrekers gelokaliseerd worden. Deze werkt uiteraard wanneer het alarm geactiveerd is. Bij een niet normale activiteit of beweging geeft de sensor een melding en neemt het een aantal foto’s die worden verstuurd naar de meldkamer. Deze gespecialiseerde operators in de meldkamer zijn verantwoordelijk voor het beantwoorden van alarmmeldingen binnen een tijd van van maar 29 seconden.

De Intercom

Is er een inbreker in huis? Als uw beveiligingssysteem alarm slaat, controleren de operators in het nood- en servicecentrum onmiddellijk of er daadwerkelijk iets aan de hand is in uw huis. De Intercom maakt zeer korte reactietijden mogelijk voor onderlinge communicatie tussen u en de operator.

Wat klanten vinden

  • Claudia Nijbroek Fantastische service en een heel goed maar vooral betrouwbaar gevoel bij Verisure. Dit is te danken aan ons vaste contactpersoon en tevens installateur Wim Wisselaar. Niets anders dan complimenten voor een juiste en snelle opvolging, dankjewel Wim!
  • P.C. Oostlander Ik heb geen klachten,als het alarm ongewild afgaat ligt dat altijd aan mij. een serieus inbraakalarm is nog niet voorgekomen.
  • Klant Rinus De alarminstallatie werkt goed. Weleens het alarm perongeluk af laten gaan en binnen enkele seconden een reactie van de meldkamer gekregen. Verder geen storingen of andere problemen gehad. Dus duim omhoog voor Verisure.
  • Klant r Twilt Het werkt allemaal perfect ook als het per ongeluk vergeet het knoopje in te drukken de brand melder ook doen het echt goed ben erg tevreden ga nu gerust het huis uit en slaap beter ben blij dat ik dit gedaan hebt.